Technologie zpracování a sortiment liturgických vín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trágeová, Sabina (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 46 s. (63 331 znaků)

Cover

LEADER 01324ntm a22003857u 4500
001 zp25785
041 |a cze 
100 1 |a Trágeová, Sabina  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie zpracování a sortiment liturgických vín 
246 |a Processing Technology and an Assortment of Liturgical Wines 
260 |c 2013 
300 |a 46 s. (63 331 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mešní víno 
653 |a košer 
653 |a liturgie 
653 |a kvašení 
653 |a odrůda 
653 |a vinařství 
653 |a sacramental wine 
653 |a koster 
653 |a liturgy 
653 |a fermentation 
653 |a species 
653 |a viniculture 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24523  |y Plný text v Digitální knihovně UTB