Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Špačková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Matějíčková, Radmila (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 84 s.

Cover

LEADER 01306ntm a22003617u 4500
001 zp25783
041 |a cze 
100 1 |a Špačková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy. 
246 |a Decaf Coffee and Sensory Evaluation 
260 |c 2012 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Historie kávy 
653 |a složení 
653 |a káva bez kofeinu 
653 |a kávoviny 
653 |a senzorické vlastnosti 
653 |a Keywords: history of coffee 
653 |a assembling 
653 |a decaffeinated coffee 
653 |a coffee substitules 
653 |a sensory quality 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Matějíčková, Radmila  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22958  |y Plný text v Digitální knihovně UTB