|
|
|
|
LEADER |
01306ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25783 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Špačková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
|
246 |
|
|
|a Decaf Coffee and Sensory Evaluation
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 84 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Historie kávy
|
653 |
|
|
|a složení
|
653 |
|
|
|a káva bez kofeinu
|
653 |
|
|
|a kávoviny
|
653 |
|
|
|a senzorické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a Keywords: history of coffee
|
653 |
|
|
|a assembling
|
653 |
|
|
|a decaffeinated coffee
|
653 |
|
|
|a coffee substitules
|
653 |
|
|
|a sensory quality
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Matějíčková, Radmila
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22958
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|