|
|
|
|
LEADER |
01259ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25779 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Škrobák, Filip
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Metody izolace a detekce mléčných proteinů
|
246 |
|
|
|a Methods of Isolation and Detection Milk Proteins
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 42s (55 936 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Mléko
|
653 |
|
|
|a Proteiny
|
653 |
|
|
|a Mléčné proteiny
|
653 |
|
|
|a Izolace
|
653 |
|
|
|a Chromatografie
|
653 |
|
|
|a Milk
|
653 |
|
|
|a Proteins
|
653 |
|
|
|a Milk proteins
|
653 |
|
|
|a Isolations
|
653 |
|
|
|a Chromatography
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Halabalová, Věra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22625
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|