|
|
|
|
LEADER |
01181ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25769 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pavelková, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Obohacování stravy potravinovými doplňky
|
246 |
|
|
|a The Enrichment of Food by Food Supplements
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 65 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Doplněk stravy
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a živiny
|
653 |
|
|
|a vitaminy
|
653 |
|
|
|a Food supplement
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a nutrients
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Forman, Václav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22827
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|