Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Patloková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 59 s.

Cover

LEADER 01248ntm a22003137u 4500
001 zp25768
041 |a cze 
100 1 |a Patloková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR. 
246 |a The Principles of Technological Processing and Small Assortment of Meat Products in the CR. 
260 |c 2012 
300 |a 59 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a zpracování masa 
653 |a drobné masné výrobky 
653 |a technologie 
653 |a meat processing 
653 |a small meat products 
653 |a technologies 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22787  |y Plný text v Digitální knihovně UTB