|
|
|
|
LEADER |
01248ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp25768 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Patloková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.
|
246 |
|
|
|a The Principles of Technological Processing and Small Assortment of Meat Products in the CR.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 59 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a zpracování masa
|
653 |
|
|
|a drobné masné výrobky
|
653 |
|
|
|a technologie
|
653 |
|
|
|a meat processing
|
653 |
|
|
|a small meat products
|
653 |
|
|
|a technologies
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22787
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|