Regionální potraviny ve Zlínském kraji.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pátík, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Ivánek, Ladislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 60 s. (90 953 znaků)

Cover

LEADER 01231ntm a22003377u 4500
001 zp25767
041 |a cze 
100 1 |a Pátík, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Regionální potraviny ve Zlínském kraji. 
246 |a Regional Food in the Zlin Region. 
260 |c 2012 
300 |a 60 s. (90 953 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Zlínský kraj 
653 |a zemědělské plodiny 
653 |a regionální potraviny 
653 |a mlékárenství 
653 |a Zlín region 
653 |a food crops 
653 |a regional foodstuffs 
653 |a dairy industry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ivánek, Ladislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23434  |y Plný text v Digitální knihovně UTB