Estetické vnímání gastronomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ondrová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Forman, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 75 s.

Cover

LEADER 01188ntm a22003377u 4500
001 zp25763
041 |a cze 
100 1 |a Ondrová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Estetické vnímání gastronomie 
246 |a Gastronomical Field from Esthetical Point of View 
260 |c 2013 
300 |a 75 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a gastronomie 
653 |a kulinářský turismus 
653 |a trendy 
653 |a restaurace 
653 |a gastronomy 
653 |a culinary tourism 
653 |a trends 
653 |a restaurants 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Forman, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24132  |y Plný text v Digitální knihovně UTB