Využití čokolády v moderní gastronomii.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mlčáková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01183ntm a22003377u 4500
001 zp25762
041 |a cze 
100 1 |a Mlčáková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Využití čokolády v moderní gastronomii. 
246 |a Using Chocolate in Modern Gastronomy. 
260 |c 2012 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čokoláda 
653 |a kakao 
653 |a foodpairing 
653 |a kombinace potravin 
653 |a chocolate 
653 |a cocoa 
653 |a foodpairing 
653 |a kombination of foods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22723  |y Plný text v Digitální knihovně UTB