Stanovení těkavých látek ve vybraných typech nefermentovaných čajů metodou GC-MS

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mirošová, Pavla (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 76 s.

Cover

LEADER 01434ntm a22003617u 4500
001 zp25750
041 |a cze 
100 1 |a Mirošová, Pavla  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení těkavých látek ve vybraných typech nefermentovaných čajů metodou GC-MS 
246 |a Determination of Volatile Compounds in Several Types of Non-Fermented Teas by GC-MS. 
260 |c 2012 
300 |a 76 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a volné těkavé látky 
653 |a destilace vodní parou 
653 |a simultánní destilace-extrakce 
653 |a GC-MS 
653 |a nefermentovaný čaj 
653 |a volatile flavour compounds 
653 |a hydrodistillation 
653 |a simultaneous distillation-extraction 
653 |a GC-MS 
653 |a unfermented tea 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21806  |y Plný text v Digitální knihovně UTB