|
|
|
|
LEADER |
01318ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp25749 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Borženská, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika vídeňské gastronomie
|
246 |
|
|
|a Characterisation of Viennese Gastronomy.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 41s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Rakousko
|
653 |
|
|
|a vídeňská gastronomie
|
653 |
|
|
|a vlivy
|
653 |
|
|
|a analyzovat
|
653 |
|
|
|a Vídeň
|
653 |
|
|
|a historické kořeny
|
653 |
|
|
|a vídeňské pokrmy a nápoje
|
653 |
|
|
|a Austria
|
653 |
|
|
|a Vienna?s gastronomy
|
653 |
|
|
|a historical roots
|
653 |
|
|
|a Vienna?s meals and bewerages
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Ivánek, Ladislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22665
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|