Charakteristika vídeňské gastronomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Borženská, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Ivánek, Ladislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 41s.

Cover

LEADER 01318ntm a22003737u 4500
001 zp25749
041 |a cze 
100 1 |a Borženská, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika vídeňské gastronomie 
246 |a Characterisation of Viennese Gastronomy. 
260 |c 2012 
300 |a 41s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Rakousko 
653 |a vídeňská gastronomie 
653 |a vlivy 
653 |a analyzovat 
653 |a Vídeň 
653 |a historické kořeny 
653 |a vídeňské pokrmy a nápoje 
653 |a Austria 
653 |a Vienna?s gastronomy 
653 |a historical roots 
653 |a Vienna?s meals and bewerages 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ivánek, Ladislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22665  |y Plný text v Digitální knihovně UTB