|
|
|
|
LEADER |
01224ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25748 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Blabla, Zdeněk
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Poměry Cd a Zn v potravinách
|
246 |
|
|
|a The Ratios of Cd and Zn in Food.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 43 s. (52 457 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kadmium
|
653 |
|
|
|a zinek
|
653 |
|
|
|a potravina
|
653 |
|
|
|a toxický prvek
|
653 |
|
|
|a esenciální prvek
|
653 |
|
|
|a cadmium
|
653 |
|
|
|a zinc
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a toxic element
|
653 |
|
|
|a essential element
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21959
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|