Poměry Cd a Zn v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Blabla, Zdeněk (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 43 s. (52 457 znaků).

Cover

LEADER 01224ntm a22003617u 4500
001 zp25748
041 |a cze 
100 1 |a Blabla, Zdeněk  |4 dis 
245 1 0 |a Poměry Cd a Zn v potravinách 
246 |a The Ratios of Cd and Zn in Food. 
260 |c 2012 
300 |a 43 s. (52 457 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kadmium 
653 |a zinek 
653 |a potravina 
653 |a toxický prvek 
653 |a esenciální prvek 
653 |a cadmium 
653 |a zinc 
653 |a food 
653 |a toxic element 
653 |a essential element 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21959  |y Plný text v Digitální knihovně UTB