|
|
|
|
LEADER |
01312ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25739 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šnajdrová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii
|
246 |
|
|
|a Nutritional Characteristics of Nuts and Their Gastronomic Utilization
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 55 s. (55 864)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ořechy
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a zdraví
|
653 |
|
|
|a nuts
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a health
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Petra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23360
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|