Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šnajdrová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Vojtíšková, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 55 s. (55 864)

Cover

LEADER 01312ntm a22003617u 4500
001 zp25739
041 |a cze 
100 1 |a Šnajdrová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii 
246 |a Nutritional Characteristics of Nuts and Their Gastronomic Utilization 
260 |c 2012 
300 |a 55 s. (55 864) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ořechy 
653 |a chemické složení 
653 |a gastronomie 
653 |a výživa 
653 |a zdraví 
653 |a nuts 
653 |a chemical composition 
653 |a gastronomy 
653 |a nutrition 
653 |a health 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vojtíšková, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23360  |y Plný text v Digitální knihovně UTB