Obsah mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných odrůdách červeného vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gabrielová, Marie (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 63 s.

Cover

LEADER 01296ntm a22003377u 4500
001 zp25733
041 |a cze 
100 1 |a Gabrielová, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných odrůdách červeného vína 
246 |a The Content of Fatty Acids and their Esters in the Selected Red Wine Varieties 
260 |c 2012 
300 |a 63 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Réva vinná 
653 |a víno 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a Vitis Vinifera 
653 |a Wine 
653 |a Fatty Acids 
653 |a Gas Chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22231  |y Plný text v Digitální knihovně UTB