|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25707 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Svoboda, Luděk
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování
|
| 246 |
|
|
|a The Technological Intervention for the Restriction of Biochemical Changes of Grape Wine During Storage
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 49 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a víno
|
| 653 |
|
|
|a odrůdy
|
| 653 |
|
|
|a výroba
|
| 653 |
|
|
|a skladování
|
| 653 |
|
|
|a vady a nemoci
|
| 653 |
|
|
|a technologické zákroky
|
| 653 |
|
|
|a wine
|
| 653 |
|
|
|a production
|
| 653 |
|
|
|a storage
|
| 653 |
|
|
|a deffects
|
| 653 |
|
|
|a diseas
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24292
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|