Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Svoboda, Luděk (Dissertant)
Other Authors Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description49 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25707
041 |a cze 
100 1 |a Svoboda, Luděk  |4 dis 
245 1 0 |a Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování 
246 |a The Technological Intervention for the Restriction of Biochemical Changes of Grape Wine During Storage 
260 |c 2013 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a odrůdy 
653 |a výroba 
653 |a skladování 
653 |a vady a nemoci 
653 |a technologické zákroky 
653 |a wine 
653 |a production 
653 |a storage 
653 |a deffects 
653 |a diseas 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24292  |y Plný text v Digitální knihovně UTB