Studium texturních vlastností blokových tavených sýrů s různými typy hydrokoloidů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Havranová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 96 s.

Cover

LEADER 01428ntm a22003617u 4500
001 zp25701
041 |a cze 
100 1 |a Havranová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Studium texturních vlastností blokových tavených sýrů s různými typy hydrokoloidů 
246 |a Study of Textural Properties of Processed Cheese Block with Different Types of Hydrocolloids 
260 |c 2012 
300 |a 96 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a blokový tavený sýr 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a roztékavost 
653 |a processed cheese 
653 |a block type processed cheese 
653 |a hydrocolloids 
653 |a texture profile analysis 
653 |a meltability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22392  |y Plný text v Digitální knihovně UTB