Výživa při prevenci a léčbě potravinových alergií u dětí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sendlerová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 57s.

Cover

LEADER 01253ntm a22003377u 4500
001 zp25695
041 |a cze 
100 1 |a Sendlerová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Výživa při prevenci a léčbě potravinových alergií u dětí 
246 |a Nutrition of Children in the Prevention and Treatment of Food Allergies 
260 |c 2012 
300 |a 57s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a potravinová alergie 
653 |a alergen 
653 |a bílkovina kravského mléka 
653 |a lepek 
653 |a food allergy 
653 |a allergen 
653 |a cow's milk 
653 |a gluten 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22365  |y Plný text v Digitální knihovně UTB