Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Rotterová, Libuše (Dissertant)
Other Authors Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description52s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25693
041 |a cze 
100 1 |a Rotterová, Libuše  |4 dis 
245 1 0 |a Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let 
246 |a Importance of Fermented Dairy Products in the Nutrition of Children Under Three Years 
260 |c 2012 
300 |a 52s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a dětská výživa 
653 |a mléčné produkty 
653 |a probiotika 
653 |a nutrition 
653 |a infants 
653 |a dairy products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22233  |y Plný text v Digitální knihovně UTB