|
|
|
|
LEADER |
01379ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp25690 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hudcová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení biogenních aminů v produktech živočišného původu z farmářské produkce
|
246 |
|
|
|a Biogenic Amines Determination in Foodstuff of Animal Origin Manufactured in Farms
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 103 s. (5 s. příloh)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a fermentované potraviny živočišného původu
|
653 |
|
|
|a iontově-výměnná kapalinová chromatografie
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a fermented foods of animal origin
|
653 |
|
|
|a ion-exchange liguid chromatography
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23449
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|