Stanovení biogenních aminů v produktech živočišného původu z farmářské produkce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudcová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 103 s. (5 s. příloh)

Cover

LEADER 01379ntm a22003137u 4500
001 zp25690
041 |a cze 
100 1 |a Hudcová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení biogenních aminů v produktech živočišného původu z farmářské produkce 
246 |a Biogenic Amines Determination in Foodstuff of Animal Origin Manufactured in Farms 
260 |c 2012 
300 |a 103 s. (5 s. příloh) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a fermentované potraviny živočišného původu 
653 |a iontově-výměnná kapalinová chromatografie 
653 |a biogenic amines 
653 |a fermented foods of animal origin 
653 |a ion-exchange liguid chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23449  |y Plný text v Digitální knihovně UTB