|
|
|
|
LEADER |
01572ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp25688 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bartoš, Zdeněk
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Energetická hodnota stravy vězňů Vazební věznice
|
246 |
|
|
|a Energy Value of Diets of Prisoners in Custodial Jail.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 99 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa vězňů
|
653 |
|
|
|a doporučené denní dávky
|
653 |
|
|
|a energetická hodnota
|
653 |
|
|
|a nutriční faktory
|
653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
653 |
|
|
|a vyhodnocení jídelního lístku
|
653 |
|
|
|a peněžní limity
|
653 |
|
|
|a fyzická aktivita
|
653 |
|
|
|a prison nutrition
|
653 |
|
|
|a recommended daily ration
|
653 |
|
|
|a energy value
|
653 |
|
|
|a nutritional factors
|
653 |
|
|
|a menu
|
653 |
|
|
|a evaluation of menu
|
653 |
|
|
|a financial limits
|
653 |
|
|
|a physical activity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21969
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|