Vliv teploty a pH na produkci biogenních aminů u vybraných probiotických bakterií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žouželková, Nikola (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 66 s. (89 531 znaků)

Cover

LEADER 01523ntm a22003617u 4500
001 zp25685
041 |a cze 
100 1 |a Žouželková, Nikola  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv teploty a pH na produkci biogenních aminů u vybraných probiotických bakterií 
246 |a The Effect of Temperature and pH on the Biogenic Amine Production by Selected Probiotic Bacteria 
260 |c 2012 
300 |a 66 s. (89 531 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a probiotika 
653 |a Lactobacillus rhamnosus CCDM 289 
653 |a biogenic amines 
653 |a influencing factors of decarboxylase activity 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a probiotics 
653 |a Lactobacillus rhamnosus CCDM 289 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22960  |y Plný text v Digitální knihovně UTB