|
|
|
|
LEADER |
01523ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25685 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žouželková, Nikola
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv teploty a pH na produkci biogenních aminů u vybraných probiotických bakterií
|
246 |
|
|
|a The Effect of Temperature and pH on the Biogenic Amine Production by Selected Probiotic Bacteria
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 66 s. (89 531 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a probiotika
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus rhamnosus CCDM 289
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a influencing factors of decarboxylase activity
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a probiotics
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus rhamnosus CCDM 289
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lorencová, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22960
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|