|
|
|
|
LEADER |
01591ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp25683 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Večeřová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Porovnání typů diet z výživového hlediska ve třech lázeňských centrech
|
246 |
|
|
|a Comparison of Diet Types from Nutritional Point of View in Three Spas
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 66 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a dieta
|
653 |
|
|
|a dietetika
|
653 |
|
|
|a živiny
|
653 |
|
|
|a nutriční faktor
|
653 |
|
|
|a sacharidy
|
653 |
|
|
|a lipidy
|
653 |
|
|
|a proteiny
|
653 |
|
|
|a cholesterol
|
653 |
|
|
|a energie
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a diet
|
653 |
|
|
|a dietetics
|
653 |
|
|
|a nutrients
|
653 |
|
|
|a nutritive factor
|
653 |
|
|
|a carbohydrate
|
653 |
|
|
|a lipide
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a cholesterol
|
653 |
|
|
|a energy
|
653 |
|
|
|a food
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Boudová Pečivová, Pavlína
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22511
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|