Porovnání typů diet z výživového hlediska ve třech lázeňských centrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Večeřová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Boudová Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01591ntm a22004817u 4500
001 zp25683
041 |a cze 
100 1 |a Večeřová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Porovnání typů diet z výživového hlediska ve třech lázeňských centrech 
246 |a Comparison of Diet Types from Nutritional Point of View in Three Spas 
260 |c 2012 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a dieta 
653 |a dietetika 
653 |a živiny 
653 |a nutriční faktor 
653 |a sacharidy 
653 |a lipidy 
653 |a proteiny 
653 |a cholesterol 
653 |a energie 
653 |a potraviny 
653 |a diet 
653 |a dietetics 
653 |a nutrients 
653 |a nutritive factor 
653 |a carbohydrate 
653 |a lipide 
653 |a protein 
653 |a cholesterol 
653 |a energy 
653 |a food 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Boudová Pečivová, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22511  |y Plný text v Digitální knihovně UTB