|
|
|
|
LEADER |
01615ntm a22004697u 4500 |
001 |
zp25675 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kopřivová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sladidla ve výživě člověka
|
246 |
|
|
|a Sweeteners in Human Nutrition
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 76 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sladidla
|
653 |
|
|
|a přírodní sladidla
|
653 |
|
|
|a syntetická sladidla
|
653 |
|
|
|a sladká chuť. lidské zdraví
|
653 |
|
|
|a sladivost
|
653 |
|
|
|a kalorická hodnota
|
653 |
|
|
|a přijatelný denní příjem
|
653 |
|
|
|a nejvyšší povolené množství
|
653 |
|
|
|a nezbytné množství
|
653 |
|
|
|a sweeteners
|
653 |
|
|
|a natural sweeteners
|
653 |
|
|
|a synthetic sweeteners
|
653 |
|
|
|a sweet taste
|
653 |
|
|
|a human health
|
653 |
|
|
|a sweetening
|
653 |
|
|
|a caloric value
|
653 |
|
|
|a acceptable daily intake
|
653 |
|
|
|a maximum authorized quantity
|
653 |
|
|
|a necessary quantity
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Zemanová, Vladimíra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23281
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|