LEADER 01615ntm a22004697u 4500
001 zp25675
041 |a cze 
100 1 |a Kopřivová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Sladidla ve výživě člověka 
246 |a Sweeteners in Human Nutrition 
260 |c 2012 
300 |a 76 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sladidla 
653 |a přírodní sladidla 
653 |a syntetická sladidla 
653 |a sladká chuť. lidské zdraví 
653 |a sladivost 
653 |a kalorická hodnota 
653 |a přijatelný denní příjem 
653 |a nejvyšší povolené množství 
653 |a nezbytné množství 
653 |a sweeteners 
653 |a natural sweeteners 
653 |a synthetic sweeteners 
653 |a sweet taste 
653 |a human health 
653 |a sweetening 
653 |a caloric value 
653 |a acceptable daily intake 
653 |a maximum authorized quantity 
653 |a necessary quantity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Zemanová, Vladimíra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23281  |y Plný text v Digitální knihovně UTB