Vegetariánství- jeho druhy a význam ve výživě člověka.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hynčicová, Simona (Dissertant)
Other Authors: Matějíčková, Radmila (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 69 s.

Cover

LEADER 01397ntm a22003617u 4500
001 zp25673
041 |a cze 
100 1 |a Hynčicová, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Vegetariánství- jeho druhy a význam ve výživě člověka. 
246 |a Vegetarianism- its Kinds and Importance in Human Nutrition. 
260 |c 2012 
300 |a 69 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a historie vegetariánství 
653 |a druhy vegetariánství 
653 |a vegetariánská strava 
653 |a základní složky potravy 
653 |a vegetariánské výrobky 
653 |a vegetarianism history 
653 |a types of vegetarianism 
653 |a vegetarian food 
653 |a basic food ingredients 
653 |a vegetarian products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Matějíčková, Radmila  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22877  |y Plný text v Digitální knihovně UTB