Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hanzlíková, Monika (Dissertant)
Other Authors Matějíčková, Radmila (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description77s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25672
041 |a cze 
100 1 |a Hanzlíková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu 
246 |a Honey, Honey Products and Sensory Evaluation of Honey 
260 |c 2012 
300 |a 77s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Med 
653 |a výrobky z medu 
653 |a spotřebitelský dotazník 
653 |a senzorické hodnocení medu 
653 |a Honey 
653 |a Honey products 
653 |a questionnaire survey 
653 |a sensory evaluation of honey 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Matějíčková, Radmila  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21902  |y Plný text v Digitální knihovně UTB