Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sesztáková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01304ntm a22003617u 4500
001 zp25669
041 |a cze 
100 1 |a Sesztáková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu 
246 |a Significance and Treatment Aloe Vera in Food and Cosmetics Industries 
260 |c 2014 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Aloe vera 
653 |a použití 
653 |a léčivé složky 
653 |a zpracování 
653 |a bezpečnost 
653 |a Aloe vera 
653 |a applications 
653 |a medicinal value 
653 |a processing 
653 |a safety 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28294  |y Plný text v Digitální knihovně UTB