Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jurečková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Zemanová, Vladimíra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01515ntm a22004097u 4500
001 zp25656
041 |a cze 
100 1 |a Jurečková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků 
246 |a Comparison of Sensory Profiles of Spreadable Fats 
260 |c 2012 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Mléčný roztíratelný tuk 
653 |a směsný roztíratelný tuk 
653 |a senzorická analýza potravin 
653 |a senzorický profil 
653 |a deskriptor 
653 |a organoleptické vlastností 
653 |a hedonické intenzitní stupnice 
653 |a Milk fat 
653 |a mixed fat 
653 |a sensory analysis of food 
653 |a sensory profile 
653 |a descriptor 
653 |a organoleptic cha-racteristics 
653 |a hedonic intensity scale 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Zemanová, Vladimíra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22464  |y Plný text v Digitální knihovně UTB