|
|
|
|
LEADER |
01515ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp25656 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jurečková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků
|
246 |
|
|
|a Comparison of Sensory Profiles of Spreadable Fats
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 55 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Mléčný roztíratelný tuk
|
653 |
|
|
|a směsný roztíratelný tuk
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza potravin
|
653 |
|
|
|a senzorický profil
|
653 |
|
|
|a deskriptor
|
653 |
|
|
|a organoleptické vlastností
|
653 |
|
|
|a hedonické intenzitní stupnice
|
653 |
|
|
|a Milk fat
|
653 |
|
|
|a mixed fat
|
653 |
|
|
|a sensory analysis of food
|
653 |
|
|
|a sensory profile
|
653 |
|
|
|a descriptor
|
653 |
|
|
|a organoleptic cha-racteristics
|
653 |
|
|
|a hedonic intensity scale
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Zemanová, Vladimíra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22464
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|