|
|
|
|
LEADER |
01223ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25655 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Antošová, Silvie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stravovací zvyklosti a životní styl obyvatel v ČR.
|
246 |
|
|
|a Boarding Habits and Lifestyle of Czech Inhabitants.
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 62 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a životní styl
|
653 |
|
|
|a stravovací zvyklosti
|
653 |
|
|
|a hotové pokrmy
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a life-style
|
653 |
|
|
|a food habits
|
653 |
|
|
|a convenience
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24574
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|