Stanovení významných aromatických látek v odrůdových vínech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Benadová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01363ntm a22003617u 4500
001 zp25643
041 |a cze 
100 1 |a Benadová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení významných aromatických látek v odrůdových vínech 
246 |a Determination of Aromatic Substances in Different Categories of Wines 
260 |c 2012 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a výroba vína 
653 |a aromatické látky 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a hmotnostní spektrometrie 
653 |a wine 
653 |a wine production 
653 |a aromatic substances 
653 |a gas chromatography 
653 |a mass spectrometry 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23098  |y Plný text v Digitální knihovně UTB