|
|
|
|
LEADER |
01438ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp25615 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rychlík, Antonín
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.
|
246 |
|
|
|a Representation of Cholesterol in Animal Products and its Importance in Nutrition.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 59 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Cholesterol
|
653 |
|
|
|a metabolismus
|
653 |
|
|
|a lipoproteiny
|
653 |
|
|
|a živočišné produkty
|
653 |
|
|
|a výživové doporučení
|
653 |
|
|
|a hypercholesterolemie
|
653 |
|
|
|a Cholesterol
|
653 |
|
|
|a metabolism
|
653 |
|
|
|a lipoproteins
|
653 |
|
|
|a animal products
|
653 |
|
|
|a nutritional recommendations
|
653 |
|
|
|a hypercholesterolemia
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23125
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|