Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rychlík, Antonín (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 59 s.

Cover

LEADER 01438ntm a22003857u 4500
001 zp25615
041 |a cze 
100 1 |a Rychlík, Antonín  |4 dis 
245 1 0 |a Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě. 
246 |a Representation of Cholesterol in Animal Products and its Importance in Nutrition. 
260 |c 2012 
300 |a 59 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Cholesterol 
653 |a metabolismus 
653 |a lipoproteiny 
653 |a živočišné produkty 
653 |a výživové doporučení 
653 |a hypercholesterolemie 
653 |a Cholesterol 
653 |a metabolism 
653 |a lipoproteins 
653 |a animal products 
653 |a nutritional recommendations 
653 |a hypercholesterolemia 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23125  |y Plný text v Digitální knihovně UTB