|
|
|
|
LEADER |
01449ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp25600 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Blahůšková, Kamila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vláknina a její vliv na lidský organismus
|
246 |
|
|
|a Dietary Fibre and Its Influence on Human Organism
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 50 s. (11 997 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vláknina
|
653 |
|
|
|a trávicí systém
|
653 |
|
|
|a celulóza
|
653 |
|
|
|a hemicelulózy
|
653 |
|
|
|a lignin
|
653 |
|
|
|a pektin
|
653 |
|
|
|a organismus
|
653 |
|
|
|a gastrointestinální trakt
|
653 |
|
|
|a fibre
|
653 |
|
|
|a digestion system
|
653 |
|
|
|a cellulose
|
653 |
|
|
|a hemicelulose
|
653 |
|
|
|a lignin
|
653 |
|
|
|a pectin
|
653 |
|
|
|a organims
|
653 |
|
|
|a gastrointestinal tract
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22421
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|