Vláknina a její vliv na lidský organismus

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Blahůšková, Kamila (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 50 s. (11 997 znaků)

Cover

LEADER 01449ntm a22004337u 4500
001 zp25600
041 |a cze 
100 1 |a Blahůšková, Kamila  |4 dis 
245 1 0 |a Vláknina a její vliv na lidský organismus 
246 |a Dietary Fibre and Its Influence on Human Organism 
260 |c 2012 
300 |a 50 s. (11 997 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vláknina 
653 |a trávicí systém 
653 |a celulóza 
653 |a hemicelulózy 
653 |a lignin 
653 |a pektin 
653 |a organismus 
653 |a gastrointestinální trakt 
653 |a fibre 
653 |a digestion system 
653 |a cellulose 
653 |a hemicelulose 
653 |a lignin 
653 |a pectin 
653 |a organims 
653 |a gastrointestinal tract 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22421  |y Plný text v Digitální knihovně UTB