Vliv kvality suroviny a podmínek extruze na kvalitu extrudovaných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lichnovský, Miroslav (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01315ntm a22003617u 4500
001 zp25598
041 |a cze 
100 1 |a Lichnovský, Miroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kvality suroviny a podmínek extruze na kvalitu extrudovaných výrobků 
246 |a Effect of Raw Material Quality on Extruded Products 
260 |c 2012 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a extruze 
653 |a kukuřičná krupice 
653 |a mazovatění 
653 |a textura 
653 |a objemová hmotnost 
653 |a Extrusion 
653 |a corn grits 
653 |a gelatination 
653 |a texture 
653 |a bulk density 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22270  |y Plný text v Digitální knihovně UTB