Aditiva na bázi polysacharidů upravující texturu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Radkovičová, Romana (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 55 s. (11 331 znaků)

Cover

LEADER 01148ntm a22003017u 4500
001 zp25593
041 |a cze 
100 1 |a Radkovičová, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Aditiva na bázi polysacharidů upravující texturu 
246 |a Polysaccharides´Aditives Conditioning a Texture 
260 |c 2014 
300 |a 55 s. (11 331 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a polysacharidy 
653 |a přídatné látky 
653 |a aditiva 
653 |a polysaccharides 
653 |a additives 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28247  |y Plný text v Digitální knihovně UTB