|
|
|
|
LEADER |
01443ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp25590 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Krylová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chráněné zeměpisné označení "České pivo"
|
246 |
|
|
|a Protected Geographical Indications "České pivo"
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 47 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a chráněné označení původu
|
653 |
|
|
|a chráněné zeměpisné označení
|
653 |
|
|
|a "České pivo"
|
653 |
|
|
|a chmel
|
653 |
|
|
|a slad
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a SZPI
|
653 |
|
|
|a protected designation of origin
|
653 |
|
|
|a protected geographical indication
|
653 |
|
|
|a "České pivo"
|
653 |
|
|
|a hops
|
653 |
|
|
|a malt
|
653 |
|
|
|a Czech Agriculture and Food Inspection Authority
|
653 |
|
|
|a yeast
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22634
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|