|
|
|
|
LEADER |
01243ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25583 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Chromá, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
|
246 |
|
|
|a Physiological Effects of Tea on Human Organism
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 90 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čajové legendy
|
653 |
|
|
|a čajovník
|
653 |
|
|
|a zpracování
|
653 |
|
|
|a kvalita
|
653 |
|
|
|a účinky
|
653 |
|
|
|a Tea legends
|
653 |
|
|
|a tea-plant
|
653 |
|
|
|a manufacturing
|
653 |
|
|
|a quality
|
653 |
|
|
|a effects
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rumíšková, Marie
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28242
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|