|
|
|
|
LEADER |
01379ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp25579 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Novotná, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení jídelníčků obézních pacientů
|
246 |
|
|
|a Evaluation of Meal Plans of Patients with Obesity
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 67 s., příloha 43 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a obezita
|
653 |
|
|
|a dieta
|
653 |
|
|
|a jídelníček
|
653 |
|
|
|a výživová doporučení
|
653 |
|
|
|a pohybová aktivita
|
653 |
|
|
|a body mass index
|
653 |
|
|
|a obesity
|
653 |
|
|
|a diet
|
653 |
|
|
|a meal plan
|
653 |
|
|
|a nutritional recommendations
|
653 |
|
|
|a physical activity
|
653 |
|
|
|a body mass index
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Petra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22588
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|