|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25575 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Fojtíková, Hana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Aplikace inulinu do dětských ovocných výživ
|
| 246 |
|
|
|a Inulin Application in Children's Fruit Diets
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 87s. (119 139 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Inulin
|
| 653 |
|
|
|a enzymatická metoda
|
| 653 |
|
|
|a AOAC metoda
|
| 653 |
|
|
|a glukóza
|
| 653 |
|
|
|a sacharóza
|
| 653 |
|
|
|a dětská výživa
|
| 653 |
|
|
|a Inulin
|
| 653 |
|
|
|a enzymatic method
|
| 653 |
|
|
|a AOAC method
|
| 653 |
|
|
|a glucose
|
| 653 |
|
|
|a saccharose
|
| 653 |
|
|
|a children diet
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22544
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|