Stanovení hlavních dikarbonylových sloučenin vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Turečková, Romana (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 57 s. a 4s. příloh

Cover

LEADER 01367ntm a22004097u 4500
001 zp25574
041 |a cze 
100 1 |a Turečková, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení hlavních dikarbonylových sloučenin vína 
246 |a Determination of The Main Dicarbonyl Compounds in Wine 
260 |c 2013 
300 |a 57 s. a 4s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Víno 
653 |a diacetyl 
653 |a methylgyloxal 
653 |a glyoxal 
653 |a pentan-2 
653 |a 3-dion 
653 |a HPLC 
653 |a Wine 
653 |a diacetyl 
653 |a glyoxal 
653 |a methylglyoxal 
653 |a pentane-2 
653 |a 3-dione 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23866  |y Plný text v Digitální knihovně UTB