|
|
|
|
LEADER |
01367ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp25574 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Turečková, Romana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení hlavních dikarbonylových sloučenin vína
|
246 |
|
|
|a Determination of The Main Dicarbonyl Compounds in Wine
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 57 s. a 4s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Víno
|
653 |
|
|
|a diacetyl
|
653 |
|
|
|a methylgyloxal
|
653 |
|
|
|a glyoxal
|
653 |
|
|
|a pentan-2
|
653 |
|
|
|a 3-dion
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a Wine
|
653 |
|
|
|a diacetyl
|
653 |
|
|
|a glyoxal
|
653 |
|
|
|a methylglyoxal
|
653 |
|
|
|a pentane-2
|
653 |
|
|
|a 3-dione
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23866
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|