|
|
|
|
LEADER |
01149ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp25573 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Minarčík, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů
|
246 |
|
|
|a Barley and Its Using in Beverage Industry
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 38 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a zelený ječmen
|
653 |
|
|
|a antioxidant
|
653 |
|
|
|a doplněk stravy
|
653 |
|
|
|a green barley
|
653 |
|
|
|a antioxidant
|
653 |
|
|
|a food supplement
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22267
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|