Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Minarčík, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 38 s.

Cover

LEADER 01149ntm a22003137u 4500
001 zp25573
041 |a cze 
100 1 |a Minarčík, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů 
246 |a Barley and Its Using in Beverage Industry 
260 |c 2012 
300 |a 38 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a zelený ječmen 
653 |a antioxidant 
653 |a doplněk stravy 
653 |a green barley 
653 |a antioxidant 
653 |a food supplement 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22267  |y Plný text v Digitální knihovně UTB