Změny obsahu kyseliny askorbové v ovoci v průběhu skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrázová, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 93 s.

Cover

LEADER 01287ntm a22003617u 4500
001 zp25547
041 |a cze 
100 1 |a Mrázová, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Změny obsahu kyseliny askorbové v ovoci v průběhu skladování 
246 |a Changes of Ascorbic Acid Content in Fruits during Storage 
260 |c 2012 
300 |a 93 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kyselina askorbová 
653 |a vitamin C 
653 |a ovoce 
653 |a skladování 
653 |a HPLC/UV 
653 |a ascorbic acid 
653 |a vitamin C 
653 |a fruit 
653 |a storage 
653 |a HPLC/UV 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22489  |y Plný text v Digitální knihovně UTB