|
|
|
|
LEADER |
01287ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25547 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mrázová, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny obsahu kyseliny askorbové v ovoci v průběhu skladování
|
246 |
|
|
|a Changes of Ascorbic Acid Content in Fruits during Storage
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 93 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kyselina askorbová
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a HPLC/UV
|
653 |
|
|
|a ascorbic acid
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a fruit
|
653 |
|
|
|a storage
|
653 |
|
|
|a HPLC/UV
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22489
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|