Hodnocení antioxidační aktivity vybraných aromatických rostlin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Szarowská, Eva (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 95 s.

Cover

LEADER 01276ntm a22003377u 4500
001 zp25546
041 |a cze 
100 1 |a Szarowská, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení antioxidační aktivity vybraných aromatických rostlin 
246 |a Antioxidant Activity Evaluation of Some Aromatic Plants 
260 |c 2012 
300 |a 95 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Antioxidační aktivita 
653 |a metoda DPPH 
653 |a polyfenoly 
653 |a aromatické rostliny 
653 |a Antioxidant activity 
653 |a DPPH method 
653 |a polyphenols 
653 |a aromatic plants 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23409  |y Plný text v Digitální knihovně UTB