Antioxidační a antimikrobiální účinky listů jakonu.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zajíčková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Dvořáková, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 85 s. a 1 s. příloha

Cover

LEADER 01341ntm a22003617u 4500
001 zp25534
041 |a cze 
100 1 |a Zajíčková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační a antimikrobiální účinky listů jakonu. 
246 |a Antioxidant and Antimicrobial Effects of Yacon Leaves. 
260 |c 2012 
300 |a 85 s. a 1 s. příloha 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Jakon 
653 |a antioxidanty 
653 |a polyfenoly 
653 |a antimikrobiální účinky 
653 |a senzorická analýza 
653 |a Yacon 
653 |a antioxidants 
653 |a polyphenols 
653 |a antimicrobial effects 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Dvořáková, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23295  |y Plný text v Digitální knihovně UTB