|
|
|
|
LEADER |
01341ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25534 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zajíčková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antioxidační a antimikrobiální účinky listů jakonu.
|
246 |
|
|
|a Antioxidant and Antimicrobial Effects of Yacon Leaves.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 85 s. a 1 s. příloha
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Jakon
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antimikrobiální účinky
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a Yacon
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a antimicrobial effects
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Dvořáková, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23295
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|