|
|
|
|
LEADER |
01193ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25529 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zakopalová, Radka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologie výroby lihu.
|
246 |
|
|
|a The Process of Ethanol Production.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 57 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ethanol
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a destilace
|
653 |
|
|
|a výtěžnost lihu
|
653 |
|
|
|a ethanol
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a distillation
|
653 |
|
|
|a yield of ethanol
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21609
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|