Technologie výroby lihu.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zakopalová, Radka (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 57 s.

Cover

LEADER 01193ntm a22003377u 4500
001 zp25529
041 |a cze 
100 1 |a Zakopalová, Radka  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie výroby lihu. 
246 |a The Process of Ethanol Production. 
260 |c 2012 
300 |a 57 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ethanol 
653 |a kvasinky 
653 |a destilace 
653 |a výtěžnost lihu 
653 |a ethanol 
653 |a yeast 
653 |a distillation 
653 |a yield of ethanol 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21609  |y Plný text v Digitální knihovně UTB