Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Foltýnová, Zdeňka (Dissertant)
Other Authors: Matějíčková, Radmila (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 53 s. (45 066 znaků)

Cover

LEADER 01495ntm a22003617u 4500
001 zp25527
041 |a cze 
100 1 |a Foltýnová, Zdeňka  |4 dis 
245 1 0 |a Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu. 
246 |a Mycotoxins in Food and Determination of Cyclopiazonic Acid Production in Cheeses with White Surface Mould. 
260 |c 2012 
300 |a 53 s. (45 066 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mykotoxiny 
653 |a kyselina cyklopiazonová 
653 |a chromatografie 
653 |a sýry s bílou plísní 
653 |a extrakce 
653 |a mycotoxins 
653 |a cyclopiazonic acid 
653 |a chromatography 
653 |a cheese with white surface mould 
653 |a extraction 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Matějíčková, Radmila  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23230  |y Plný text v Digitální knihovně UTB