|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25527 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Foltýnová, Zdeňka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
|
| 246 |
|
|
|a Mycotoxins in Food and Determination of Cyclopiazonic Acid Production in Cheeses with White Surface Mould.
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 53 s. (45 066 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a mykotoxiny
|
| 653 |
|
|
|a kyselina cyklopiazonová
|
| 653 |
|
|
|a chromatografie
|
| 653 |
|
|
|a sýry s bílou plísní
|
| 653 |
|
|
|a extrakce
|
| 653 |
|
|
|a mycotoxins
|
| 653 |
|
|
|a cyclopiazonic acid
|
| 653 |
|
|
|a chromatography
|
| 653 |
|
|
|a cheese with white surface mould
|
| 653 |
|
|
|a extraction
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Matějíčková, Radmila
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23230
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|