Čočka - její druhy a nutriční význam

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Tvrdá, Kristýna (Dissertant)
Other Authors Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description42s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25516
041 |a cze 
100 1 |a Tvrdá, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Čočka - její druhy a nutriční význam 
246 |a Lentil - Type of Varieties and Nutrition Benefit 
260 |c 2012 
300 |a 42s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Luštěniny 
653 |a čočka jedlá 
653 |a Lentil culinaris 
653 |a legumes 
653 |a lentil 
653 |a Lentil culinaris 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21761  |y Plný text v Digitální knihovně UTB