|
|
|
|
LEADER |
01331ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25514 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kočišová, Denisa
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Průzkum trhu s netradičními druhy obilovin ve Zlínském a Jihomoravském kraji
|
246 |
|
|
|a Non-traditional Types of Ceral Market Research in Zlín and Southern Moravia Region
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 80 s. (97 574 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a netradiční druhy obilovin
|
653 |
|
|
|a pseudocereálie
|
653 |
|
|
|a průzkum trhu
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a non-traditional types of cereal
|
653 |
|
|
|a pseudocereals
|
653 |
|
|
|a market research
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24228
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|