|
|
|
|
LEADER |
01177ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp25510 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Špunarová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání
|
246 |
|
|
|a Loss Weight of Dutch-Type Cheese During Ripening
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 62 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a zrání
|
653 |
|
|
|a hmotnostní úbytek
|
653 |
|
|
|a sýry holandského typu
|
653 |
|
|
|a ripening
|
653 |
|
|
|a weight loss
|
653 |
|
|
|a Dutch type cheese
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22461
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|