Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Špunarová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01177ntm a22003137u 4500
001 zp25510
041 |a cze 
100 1 |a Špunarová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání 
246 |a Loss Weight of Dutch-Type Cheese During Ripening 
260 |c 2012 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a zrání 
653 |a hmotnostní úbytek 
653 |a sýry holandského typu 
653 |a ripening 
653 |a weight loss 
653 |a Dutch type cheese 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22461  |y Plný text v Digitální knihovně UTB