Alimentární mykotoxikózy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nováková, Viera (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 55 s.(62 300 znaků)

Cover

LEADER 01483ntm a22004577u 4500
001 zp25506
041 |a cze 
100 1 |a Nováková, Viera  |4 dis 
245 1 0 |a Alimentární mykotoxikózy 
246 |a Alimentary Mycotoxicoses 
260 |c 2012 
300 |a 55 s.(62 300 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a aflatoxin 
653 |a ochratoxin A 
653 |a patulin 
653 |a zearalenon 
653 |a fumonisiny 
653 |a námelové alkaloidy 
653 |a aspergilóza 
653 |a ergotizmus 
653 |a akutní kardiální beri - beri 
653 |a aflatoxin 
653 |a ochratoxin A 
653 |a patulin 
653 |a zearalenone 
653 |a fumonisin 
653 |a ergot alkaloids 
653 |a aspergillosis 
653 |a ergotism 
653 |a acute cardiac beriberi 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21830  |y Plný text v Digitální knihovně UTB