|
|
|
|
LEADER |
01483ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp25506 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nováková, Viera
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Alimentární mykotoxikózy
|
246 |
|
|
|a Alimentary Mycotoxicoses
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 55 s.(62 300 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a aflatoxin
|
653 |
|
|
|a ochratoxin A
|
653 |
|
|
|a patulin
|
653 |
|
|
|a zearalenon
|
653 |
|
|
|a fumonisiny
|
653 |
|
|
|a námelové alkaloidy
|
653 |
|
|
|a aspergilóza
|
653 |
|
|
|a ergotizmus
|
653 |
|
|
|a akutní kardiální beri - beri
|
653 |
|
|
|a aflatoxin
|
653 |
|
|
|a ochratoxin A
|
653 |
|
|
|a patulin
|
653 |
|
|
|a zearalenone
|
653 |
|
|
|a fumonisin
|
653 |
|
|
|a ergot alkaloids
|
653 |
|
|
|a aspergillosis
|
653 |
|
|
|a ergotism
|
653 |
|
|
|a acute cardiac beriberi
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21830
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|