Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Večeřová, Božena (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 61 s. (90 406 znaků)

Cover

LEADER 01231ntm a22003137u 4500
001 zp25501
041 |a cze 
100 1 |a Večeřová, Božena  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu 
246 |a Production of Gluten-free Bread and its Application on Market 
260 |c 2012 
300 |a 61 s. (90 406 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a celiakie 
653 |a bezlepkové pečivo 
653 |a ekonomický vývoj 
653 |a coeliac disease 
653 |a gluten-free bread 
653 |a economic progress 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22953  |y Plný text v Digitální knihovně UTB