Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných mléčných výrobcích v ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Adamcová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 64 s.

Cover

LEADER 01372ntm a22003617u 4500
001 zp25500
041 |a cze 
100 1 |a Adamcová, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných mléčných výrobcích v ČR 
246 |a Monitoring of the Biogenic Amines Content in Selected Fermented Dairy Products in the Czech Republic 
260 |c 2012 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléčné výrobky 
653 |a biogenní aminy 
653 |a HPLC 
653 |a tyramin 
653 |a putrescin 
653 |a dairy products 
653 |a biogenic amines 
653 |a HPLC 
653 |a tyramine 
653 |a putrescine 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22205  |y Plný text v Digitální knihovně UTB