|
|
|
|
LEADER |
01540ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp25497 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Stočková, Věra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv podmínek extrakce na množství látek extrahovaných z námele
|
246 |
|
|
|a Effect of Extraction Conditions on Quantity of Substances Extracted from Ergot
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 61 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a námel
|
653 |
|
|
|a námelové alkaloidy
|
653 |
|
|
|a žito
|
653 |
|
|
|a ergotismus
|
653 |
|
|
|a účinek námelových alkaloidů
|
653 |
|
|
|a ultra-kapalinová chromatografie
|
653 |
|
|
|a UPLC
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a ergot
|
653 |
|
|
|a ergot alkaloids
|
653 |
|
|
|a rye
|
653 |
|
|
|a ergotism
|
653 |
|
|
|a ergot alkaloid effect
|
653 |
|
|
|a ultra performance liquid chromatography
|
653 |
|
|
|a UPLC
|
653 |
|
|
|a extraction
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21891
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|