Vliv podmínek extrakce na množství látek extrahovaných z námele

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stočková, Věra (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
rye
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01540ntm a22004337u 4500
001 zp25497
041 |a cze 
100 1 |a Stočková, Věra  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv podmínek extrakce na množství látek extrahovaných z námele 
246 |a Effect of Extraction Conditions on Quantity of Substances Extracted from Ergot 
260 |c 2012 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a námel 
653 |a námelové alkaloidy 
653 |a žito 
653 |a ergotismus 
653 |a účinek námelových alkaloidů 
653 |a ultra-kapalinová chromatografie 
653 |a UPLC 
653 |a extrakce 
653 |a ergot 
653 |a ergot alkaloids 
653 |a rye 
653 |a ergotism 
653 |a ergot alkaloid effect 
653 |a ultra performance liquid chromatography 
653 |a UPLC 
653 |a extraction 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21891  |y Plný text v Digitální knihovně UTB